Кошик
307 відгуків
Харків, Україна
+380 (96) 696-75-22
+380 (50) 935-25-20
ONTARIO
Кошик
Автоклав синій електричний великий 0.5 л — 20 шт., 1 л — 12 шт., фото 2
Автоклав синій електричний великий 0.5 л — 20 шт., 1 л — 12 шт., фото 2
Автоклав синій електричний великий 0.5 л — 20 шт., 1 л — 12 шт., фото 2
Опис
Інформація для замовлення

Автоклав синій електричний великий 0.5 л — 20 шт., 1 л — 12 шт. призначений для приготування м'ясних, рибних, овочевих і фруктових заготівок у домашніх умовах. Автоклав дуже простий у використанні, що дає змогу в домашніх умовах швидко та легко, не докладаючи величезних зусиль приготувати вашу улюблену консервацію. Невеликі розміри дають змогу використовувати його прямо на кухні, ви в будь-який час зможете побалувати себе смачною тушкованою, а також іншими стравами.

     Приготування їжі автоклавним методом дає змогу готувати страви в рази швидше, зі збереженням усіх поживних властивостей продукту. Приготування їжі на парі під високим тиском — це найбільш дієтичний спосіб приготування продуктів. Високий тиск сприяє виходу природних натуральних соків із продукту, даючи змогу готувати страви за високих температур у власному соку. Приготування за високого тиску дає змогу «відновлювати» пошкоджені тканини продуктів, упакованих у вакуумі або раніше заморожених.

Комплектація:

  • притискний механізм

  • циліндричний корпус

  • манометр

  • ніпель

  • термометр

  • кришка

  • клапан запобіжний

  • гвинт

  • інструкція

Технічні характеристики:

  • максимальний робочий тиск 6 атм.

  • потужність — 2.2 кВт

  • місткість 20 шт. — 0,5 л банок або 12 шт. — 1,0 л банок

  • габарити — 600 мм/360 мм

  • напруга — 220 В

  • вага 20 кг

 

Підготовка до роботи: встановити манометр. Заповнити на 1/3 стійку термометра машинною оливою та встановити термометр. Укласти на дно автоклава у 2-3 шари щільну тканину (мішку, джинс) Поставити заповнені закочені банки в автоклав. Між рядами та між собою банки нічим не переплітаються. Банки не мають мати тріщин і бульбашок повітря в склі, інакше вони будуть лопатитися!Заповнити автоклав водою так, щоб верхня банка була покрита шаром 1,5-2,0 см. Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально (за допомогою мильної піни) а також на слух перевіряють на герметичність, особливо в місці встановлення манометра. Герметичність автоклава обов'язкова!

    Процес приготування в автоклаві електричному: нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Щойно температура досягла 120 градусів, засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20 хв. За час варіння температура підніметься до 120-12 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм ( залежить від температури й об'єму повітря в автоклаві). У разі неповного завантаження автоклава тиск нижчий. Після повністю вимикають, й автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після остигання через золотушник обережнотравлюють повітря й відкривають кришку автоклава! Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові. Орієнтовний час стерилізації продуктів в електричному автоклаві: яловичина — 60 хв. Курка — 40 хв. Риба — 25 хв. Овочі — 15 хв. 

 

  • Ціна: 4 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner